NIKS, maandag 6 oktober 2014.


Wil je dat met me delen...?

Nou bij NIKS
® mooi niet!"Pleur op met dat gedeel", om in de termen van de Rotterdamse schrijver/dichter/jazzfanaat Jules Deelder te spreken. Delen is een volksziekte geworden. Iedereen wil van alles met je delen. En voor je het weet zit je met een woekerpolis in een moeras van non-informatie.
In het licht van het voorgaande zijn wij van NIKS altijd zeer secuur met het uitzoeken van sprekers voor 't Kistje. We menen dan ook weer een goede keuze te hebben gemaakt met Sjaak Hoogkamer, hoofdredacteur van het reclamevakblad Nieuwstribune, dat het al 30 jaar heeft uitgehouden.

Trek dus je driedelig maatpak of vrouwelijk equivalent daarvan aan en kom naar NIKS, het enige genootschap dat part noch deel heeft aan wat dan ook.


NIKS als gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, dus op 6 oktober vanaf 17.00 uur ons nieuwe clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.

                          
                                      Op 't Kistje van Niks:
                                      Sjaak Hoogkamer,
                                      hoofdredacteur Marketing Tribune

                           

                                     (Klik hier voor meer info)