NIKS, maandag 1 september 2014.


Duivelsverzen...?

Nou bij NIKS
® mooi niet!Wij houden meer van engelenzang. Maar dan wel met mate. Het is al weer een kwart eeuw geleden dat een pientere, enigszins snobistisch rijkeluiszoon uit Londen een boek publiceert dat de islamistisch fundamentalisten flink tegen de baardharen instrijkt.
Curieus genoeg wordt het boek van Salman Rushdie een bestseller, hoewel de meeste lezers er geen jota van snappen. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat onze Kistje-spreker Marcel Groen wél duidelijk kan uitleggen waarom het reclamebureau niet meer, zoals vroeger, een creatieve speeltuin is.

Trek dus je kaftan, spijkerpak of Laura Ashley-jurk aan. Het maakt niet uit, maar kom naar NIKS, het enige genootschap waar je broek of burka nog niet van afzakt.


NIKS als gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, dus op 1 september vanaf 17.00 uur ons nieuwe clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.

                          
                                      Op 't Kistje van Niks:
                                      Creative brand coach
                                      Marcel Groen

                           

                                     (Klik hier voor meer info)