NIKS, maandag 4 augustus 2014.


"Stoont als een garnaal"...?

Nou bij NIKS
®
mooi niet!Maar gekker moet het niet worden. NIKS keert terug naar cannabis-hoofdstad Amsterdam. Ons nieuwe clublokaal heet: Bar-Brasserie Jefferson in de Vliegtuigstraat. Jefferson Airplane maken we er maar voor het gemak van. Van dat psychedelische rock-nummer 'Somebody to love' weetjewel. Dit keer in verband met de vakantieperiode geen Kistje-spreker, maar het wordt wel weer een geestverruimend NIKS-treffen.

Laat je deze primeur niet ontgaan, haal je zonnebril met ronde glazen uit de la en kom naar NIKS, het enige genootschap waar je ook zonder wiet in hogere sferen komt.


NIKS als gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, dus op 4 augustus vanaf 17.00 uur in (let wel) Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in de Amsterdamse-Schinkeldistrict. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Over de Hap van NIKS: Deze gaat € 14,50 kosten. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis. Mocht je je dan nog beperkt voelen, staat het je vrij om à la carte te smullen. De wijnkaart is om te zoenen. Oh ja, uitbater Tim heeft ook de jenever koud staan.

                          
                                      
                                      
                                      

                           

                                     (Klik hier voor meer info)