NIKS, maandag 12 mei 2014.IJsheiligen...?

Nou bij NIKS
®
mooi niet!Voor NIKS gaat de zon op. We doen dan ook net of het hartje zomer is zonder naar een overvol strand te hoeven voor een mahoniehouten kop. Gewoon chillen aan de Amstelveense Dorpsstraat. Drankje bij de hand. Sliptongetje.
De enige activiteit komt van actiemarketeer Jan-Willem Brüggenwirth op 't Kistje, maar dat is dan ook vanwege zijn beroep.

Stof dus je spectaculairste merkzonnebril van Maui Jim, Ray-Ban, Tom Ford, Carrera of Gucci af en kom naar NIKS, het enige genootschap dat er altijd warmpjes bij zit.


NIKS: vanwege Bevrijdingsdag nu eens niet op de eerste maandag van de maand, maar op de tweede, dus midden in de ijsheiligen op 12 mei vanaf 17.00 uur in Café Het Oude Dorp, Dorpsstraat 104, 1182 JH Amstelveen. Gratis parkeren voor de deur vanaf 16.00 uur. Kijk voor de beste route hier

Het Oude Dorp serveert voor € 12,50 een keuze uit sliptongetjes of spareribs, met patatjes en zomerse coleslaw. Even vooraf melden dat je blijft eten bij Serge op info@grandcafeoudedorp.nl. Dat kan tot uiterlijk zondag 11 mei. Vegetarisch kan ook, maar meldt dit svp uitdrukkelijk bij de reservering

                          
                                      Op 't Kistje van Niks:
                                      Jan-Willem Brüggenwirth van BrandLoyalty

                           

                                     (Klik hier voor meer info)