Maandag 4 augustus 2014: Niemand op het Kistje van NIKS.Niks keert terug naar Amsterdam. Al op 4 augustus!


Daar gaan we weer. Verhuizen. Om dezelfde reden als vorig jaar. Het gerenoveerde Grand Café Het Oude Dorp in Amstelveen is te druk geworden op maandagavonden. Men verkoopt nu liever tafels waar wij mensen op 't vermaarde Kistje willen zetten en verhuurt de vergaderruimte voor vast aan biljarters. Voor Niks resten hoeken en inhammen.

Maar het goede nieuws is: we hebben een erg leuke nieuwe locatie gevonden waar we langere tijd kunnen blijven. En zeer welkom zijn. Bij Bar-Brasserie Jefferson in de Vliegtuigstraat 16-18 in Amsterdam, naast de ring (afslag 107).
Midden in het Schinkeldistrict, tussen bureaus als Etcetera, Ogilvy, TBWA\Nebooko, Y&R en Alfred, maar ook nabij Eyeworks, VBAT Design, Ruby's Glue en pr-bureaus als Glasnost.

Al op maandag 4 augustus gaan we over naar Jefferson. Voor een borrel en eventueel een hapje. Zonder spreker, zoals gebruikelijk in de vakantieperiode. Met sprekers op het kistje van Niks beginnen we weer op maandagavond 1 september.

Dus mensen, kom naar Jefferson op de eerste maandagavond van augustus, als altijd vanaf 5 uur. Er is een terrasje en de prijzen voor drank en voedsel zijn redelijk; Iens geeft ze drie maal 8+.

Oh ja, een paar NIKS'ers hebben een community pagina aangemaakt voor het Niks-Genootschap op FACEBOOK. Dat mag je leuk vinden, hoeft natuurlijk niet.


Linkjes:

Bar-Brasserie Jefferson
Iens
Google Maps
Niks Genootschap op Facebook