Maandag 6 januari 2014: Nieuwjaarsdiner van NIKS .


Het is alweer bijna 2014. Dat is niet niks.

Reserveer en betaal het nieuwjaarsdiner voor 31 december a.s.

Maandag 6 januari om 17.00 uur begint het nieuwe jaar van NIKS weer extra feestelijk met het gerenommeerde Nieuwjaarsdiner, uiteraard voorafgegaan door het traditionele 'Jaaroverzicht 2013/Voorbeschouwing 2014' van Rob Benjamens. Hij zal ons kernachtig de highlights presenteren.

Het vertrouwde LounZ is als altijd onze pleisterplaats en blijft dat ook. In het nieuwe jaar zullen Caroline en Erik de nieuwe uitbaters en de nieuwe naam introduceren. Onder de nieuwe vlag zullen ook Rob en Serge onze bijeenkomsten weer vlekkeloos organiseren.

Als altijd werken we voor dit speciale Nieuwjaarsevenement met aanmelding en betaling van € 35,00 vooraf. Je zult zien, het is weer de moeite waard:


HET MENU

Voorgerecht

Rundercarpaccio, parmezaan, truffelmayo, rucola
of
Vitello tonato, kalfslende, tonijnmayonaise, kappertjes

Hoofdgerecht

Kangoeroe beef, mangosaus, groenten, aardappelgratin
of
Dorade filet, kreeftensaus, groenten, aardappelpuree

Nagerecht

Zoet triootje voor NIKS

Inclusief

Wijn, bier, fris tijdens het diner.


De bijdrage voor het diner en de drank bij het diner kunnen we bescheiden houden met € 35,00 per persoon. Voor "het indrinken vooraf" krijg je een aparte barnota op de avond zelf.

Stuur nu een e-mail naar Hans Hollaar: hhollaar@hollaarmediamasters.nl en verzeker je van een plekje en het juiste couvert.

Voor vegetariërs wordt een aangepast menu gemaakt. Geef bij inschrijving je eventuele speciale wensen en/of allergieën door. Je kunt ook gasten aanmelden. Zorg dat uiterlijk 31 december a.s. € 35,00 p.p. is bijgeschreven op bankrekening 13.46.37.305 t.n.v. H. Hollaar te Linschoten onder vermelding van Niks-diner en je deelnemersnaam

Op deze manier kan (voorheen) LounZ de juiste hoeveelheid voedsel bereiden en kunnen wij na afloop de rekening betalen en blijven we als vrijwilligers niet met de kosten zitten.