Maandag 2 december 2013: Mabel van den Dungen op het Kistje van NIKS.Mabel van den Dungen:
"Als je er echt aan toe bent om alles te veranderen in je leven, ben je toe aan de menselijke wasstraat van de Inner Health Method"


Veel bezoekers van het Niks-genootschap zullen zich Mabel van den Dungen (1964) herinneren uit haar journalistieke tijd. Immers, in het verleden (van 1986 tot 2009) was zij o.a. redacteur van NieuwsTribune, hoofdredacteur bij de Telegraaf Tijdschriftengroep, won de 1e Phenomenal Women Award en was hoofdredacteur bij verschillende bladen zoals Carp* Magazine voor hogeropgeleiden.

Tijdens een kort uitstapje onder de titel 'Mabel in de media' was ze actief als programmamaakster, freelance journalist, in meditatieclinics voor het bedrijfsleven en in lezingen over bewustwording. Ze presenteerde acht verschillende TV-programma's - waaronder RTL's '100% Ondernemer' - en coachte de top van het bedrijfsleven, zoals het management van Dirk van den Broek en CBS.

Inmiddels heeft Mabel zich ontwikkeld tot autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording en runt haar eigen Inner Health Centre in Amsterdam Zuid Oost. Hier geeft ze haar consulten, coachingsessies, laat je zweten tijdens kettlebell en zweven tijdens de meditatie. Dit alles binnen haar eigen Inner Health Method.

Ze heeft honderden artikelen geschreven in alle denkbare bladen en op diverse sites. Onder de 16 boeken, die zich voornamelijk bewegen op het gebied van zelfontwikkeling, bevinden zich een paar echte bestsellers, zoals 'Verlicht in 1 seconde, wie gaat mediteren is meteen een Boeddha' en 'Word je eigen mastercoach' over NLP. Nu schrijft ze aan een nieuw boek: 'De kat leren blaffen, wat iedereen moet weten die met zichzelf of de liefde worstelt'.

In haar laatste boek 'De vetfluisteraar' (alleen verschenen als E-book) doet ze uit de doeken hoe je hormonaal, mentaal en fysiek weer in balans komt. Geheel in stijl is deze uitgave ingebed in een Facebook community. Op de pagina van 'de vetfluisteraar en de keukenprinses' (die zij beheert met soulmate Marleen Heidinga) verschijnen dagelijks tips, tricks en praktische informatie over afvallen, bewustwording, gezond eten, recepten. Een community van vrije bewuste geesten in een geweldig lichaam.

Op maandagavond 2 december 2013 klimt Mabel van den Dungen op het Kistje tijdens de maandelijkse NIKS-bijeenkomst. Vecht jij tegen de kilo's, lijd je onder je hormonen, doe je je te vaak tegoed aan suiker, vet of alcohol en sta je nog steeds stijf van de stress? Mabel gunt ons een kijkje in haar uitgebalanceerde wereld en hoe ze daar is gekomen.

www.mabelvandendungen.nl
www.devetfluisteraar.nl