Maandag 7 januari 2013: Nieuwjaarsdiner van NIKS .


Het is alweer bijna 2013. Dat is niet niks.

Reserveer het nieuwjaarsdiner voor 28 december a.s.

Maandag 7 januari om 17.00 uur begint het nieuwe Niksjaar extra feestelijk met het traditionele nieuwjaarsdiner, uiteraard voorafgegaan door het traditionele "Jaaroverzicht 2012/Voorbeschouwing 2013" van Rob Benjamens. Hij zal ons kernachtig de highlights presenteren. Deze keer in ons nieuwe clublokaal LounZ.

Om deze nieuwjaarsbijeenkomst weer vlekkeloos te organiseren werken we met aanmeldingen vooraf. Speciale wensen of vegetarisch eten? Geef bij inschrijving duidelijk door of je vlees, vis of vegetarisch wenst. Stuur nu een e-mail naar Hans Hollaar: hhollaar@hollaarmediamasters.nl en verzeker je van een plekje en een couvert.

De kosten zijn ook deze keer weer laag, dankzij de enthousiaste medewerking van LounZ. Voor deze bijeenkomst vragen zij slechts een bescheiden bijdrage per persoon van € 35,00. Dat is inclusief eten, wijn, bier en fris.
Dit bedrag van € 35,00 ontvangen wij graag uiterlijk op 28 december a.s. op bankrekening 13.46.37.305 t.n.v. H. Hollaar te Linschoten onder vermelding van de deelnemersnaam & Niks-diner vlees, vis of vegetarisch.

Op deze manier kan LounZ de juiste hoeveelheid voedsel bereiden en kunnen wij na afloop de rekening betalen en blijven we als vrijwilligers niet met de kosten zitten.


HET MENU

Het ongetwijfeld smakelijke 3 gangen diner biedt keuze uit:

Voorgerecht

Gerookte Franse eendenborst, salade, radijs, sinaasappel

Hoofdgerecht

Entrecôte met roze peper-/knoflookjus, groene groenten, aardappelgratin
of
Zalmfilet met waterkers, roomsaus, seizoensgroenten en knolselderijpuree

Nagerecht

Chocoladedessert mousse-brownie-ijs

Inclusief: wijn, bier en fris.